!!! potong LEMAK !!!

Followers

Tuesday, November 24, 2009

Nuffnang oh Nuffnang

tadi aku baca kt sini pasal nak naikkan duit kt nuffnang... hehehe ni blog kwn aku TIE namanya.. ada masa nanti aku nak cubalah... manalah tahukan.. kot2 jadi kenyataan...yiehaaaaaaaaaaa

buat masa ni aku tersangatlah bz nya.... ni pun aku dgn jayanya mencuri masa utk menghapdet..keh keh keh... maybe aku kena buat autopublish la pasni... time opis mmg x sempat beb... tp camne aku nak komen blog org... mlm adalah sgt terhad masa yg ada... hurmm ada idea x??? klu aku x komen blog org maka x masyuk lah kan...

heppppppppp diet tetap diet hokeh...n3 ni selingan jek.. :P

No comments:

Related Posts with Thumbnails